BEXIT
BEXIT

#BEXIT

Etkinlik Açıklaması

Boğaziçi Üniversitesi Elektroteknoloji Kulübü ve IEEE Öğrenci Kolu tarafından düzenlenecek olan BEXIT adlı teknoloji festivali, 3 Mayıs'ta Boğaziçi Üniversitesi Güney Kampüsü'nde gerçekleşecek. Bu etkinlik, teknolojiye ilgi duyan ve bu alanda kendini geliştirmek isteyen üniversite öğrencilerine yönelik bir buluşma noktası olacak.

BILET ALIM ICIN CLICK : https://biletino.com/e-v6p

Beklenen 500'den fazla katılımcı ile bir araya gelecek olan etkinlik, teknolojiyi tanıtmayı, sevdirmeyi ve öğrenciler ile teknoloji üreten bileşenler arasında bir köprü kurmayı amaçlıyor. Bu kapsamda, öncü firmalar, yenilikçi startup'lar ve uluslararası yarışmalarda ödül almış üniversite takımları fuar alanında standlarını açacaklar.

Mitsubishi, Karel, Vodafone, Nokia, Ericsson, Türknet, Extend Robotics, Altınay Robotics, Pulsar Robotics, Robomation gibi sektörde önde gelen firmalardan olumlu dönüşler alınmış durumda. Ayrıca, İTÜ, İÜ-Cerrahpaşa ve BAU gibi prestijli üniversitelerin bazı takımları da etkinlikte stand açmayı kabul etmiş durumda.

Etkinlik boyunca çeşitli yarışmalar, atölye çalışmaları ve deneyim alanları da düzenlenecek, böylece öğrenciler keyifli bir zaman geçirme fırsatı bulacaklar. BEXIT, öğrencilerin yıl içinde beklediği ve heyecanla katılacakları bir etkinlik olmaya aday!