Celestia Infinite Space Bazaar Hackerhouse | Istanbul

#Celestia Infinite Space Bazaar Hackerhouse | Istanbul

Etkinlik Açıklaması

🚀 Celestia Infinite Space Bazaar Hackathon'u Heyecanı Moda Palas'ta!

LUMA KAYIT : https://lu.ma/Hackerhouse-Celestia-Istanbul

📅 Tarih: 3-4-5 Mayıs 📍 Yer: Moda Palas, İstanbul

🌟 Celestia, blockchain modulerismi projelerinin öncülerinden biri olarak 2 Nisan - 17 Mayıs tarihleri arasında "Celestia Infinite Space Bazaar" isimli online bir Hackathon düzenliyor. Toplam ödül havuzu 100.000 USD ve dört farklı track bulunuyor: Build Whatever, Core, UX ve Community.

💻 Hackerhouse: 3-4-5 Mayıs tarihlerinde Moda Palas'ta gerçekleştirilecek olan Hackerhouse etkinliğinde, çeşitli workshoplar ve konuşmalar yapılacak. Ayrıca bolca kod yazma ve birbirimize yardımcı olma imkanı sunulacak.

🛏️ Konaklama: İstanbul dışından veya uzak mesafelerden katılacak olanlar için Moda Palas'ta konaklama imkanı mevcut. Sınırlı sayıda kontenjan bulunmakta, dolmadan kayıt formunu doldurabilirsiniz.

🎓 Hackerhouse Akışı:

  • 3 Mayıs Cuma: Hackerhouse'a giriş ve Celestia Modular Meetup
  • 4 Mayıs Cumartesi: Modüler Blok Zincirlerine Giriş, Celestia Üzerine Geliştirme Atölyesi, Celestia'da Geliştirilebilecek Ürünler Workshop'ı, Yunus Gürlek ile Bire Bir Görüşme Seansları

📌 Adres: Caferağa, General Asım Gündüz Cd. No:72 D:12, 34710 Kadıköy/İstanbul, Türkiye Bahariye Adliye Çarşısı Üstü - Kat:6 Daire:12

ADMIN NOT : Hanın içerisine girmeden ön tarafta bulunan asansor ile yukarı çıkıyorsunuz..en üst kat.

Adres :  Click  :

🚀 Bu heyecan dolu etkinliği kaçırmayın, kodlama dünyasında bir adım öne geçin!