Bybit Eğitim Serileri heyecanla başlıyor!

#Bybit Eğitim Serileri heyecanla başlıyor!

Etkinlik Açıklaması


KATILIM FORMU :  https://blog.bybit.com/tr-TR/post/bybit-e-itim-serileri-bybit-x-kyrrio-i-zmir-e-itim-bulu-mas--blt92b91f2378028f81/

Türkiye'de varlığını günden güne artıran ve yüksek kullanıcı memnuniyetiyle birçok yatırımcının favori kripto para işlem platformu olan Bybit, Türkiye'nin çeşitli şehirlerinde düzenleyeceği Eğitim Buluşmaları ile tecrübeli ve sektörde tanınmış trader'ları Bybit kullanıcıları ile bir araya getirmeye hazırlanıyor. Eğitim Buluşmaları Serisinin ilki 11 Haziran Pazar günü İzmir'de düzenleniyor.

11 Haziran Pazar günü saat 14:00'te başlayacak ilk eğitim buluşmasının eğitimci konuğu Kyrr.io platformunun kurucusu ve sektörün önde gelen ismi Karasu. 2 oturum halinde düzenlenecek etkinlikte Karasu, Trade Yöntemleri, Yatırım Planlaması, NFT ve Blockchain gibi konulardaki bilgi ve tecrübelerini katılımcılara aktaracak.

'Kapalı Davet' usulüyle gerçekleştirilecek ve 40 katılımcı ile sınırlanan bu etkinliğe katılmak isteyen kullanıcılarımız, aşağıdaki başvuru formu aracılığı ile başvurularını tamamlayabilirler. Katılımcı kontenjanı tamamlandıktan sonra ekibimiz WhatsApp üzerinden katılımcılarla iletişime geçerek etkinlik ile ilgili bilgileri kendileriyle paylaşacak ve davetlilerin katılım durumlarını teyit edecektir.

Siz de Bybit ekibiyle ve konuğumuzla tanışmak, sizler için hazırladığımız hediyelere sahip olmak, farklı trade stratejileri ve blockchain sektörü hakkındaki birikiminizi geliştirmek isterseniz 11 Haziran'da İzmir'de düzenleyeceğimiz etkinliğe katılmak için hemen başvurunuzu eksiksiz ve doğru bir şekilde tamamlayın!