The Staking Summit.
The Staking Summit.
The Staking Summit.

#The Staking Summit.

Etkinlik Açıklaması

https://www.stakingrewards.com/summit/

Staking Zirvesi

10-11 Kasım 2023 | İstanbul, Türkiye

2 Gün, 1 Salon. Sınırsız Bağlantılar.

Staking alanında çalışmak bazen zorlayıcı olabilir. Konferanslar ya konularla şişirilmiş, katılımcılarla dolu ya da yalnızca bir ekosisteme odaklanır. Uzun günlerde ilgi alanınızla az ilgili sunumlar dinlemek zorunda kalmak can sıkıcı olabilir. Biz zamanınızın değerli olduğunu biliyoruz. Hayal edin, staking ile ilgili tüm bağlantıları ve projeleri 2 gün boyunca aynı odada buluşabilirsiniz.

Proof of Stake Birleştirir.

Ethereum birleşmesi ile Proof of Stake dönemi başladı. Staking ekosistemi, Proof of Stake'e birleşik bir ses kazandırmak ve 110 milyar dolarlık endüstrinin geleceğini tartışmak için bir araya geliyor!

Staking Bağlantılarını Çoğaltın. Hızlıca.

Bu yıl staking/PoS alanında çalışıyorsanız, 10'dan fazla farklı etkinliğe gitmenize gerek yok. Proof of Stake endüstrisini sizin için tek bir yerde bir araya getiriyoruz. Özenle seçilmiş, hedef odaklı ve zaman verimli. Proof of Stake alanının öncüleri, geliştiricileri ve pionerleriyle işbirliği yapın.

Wyndham Grand İstanbul Levent

10-11 Kasım 2023 | İstanbul, Türkiye

PoS (Proof of Stake) ile ilgili kilit oyuncularla bağlantı kurmak ve ağ oluşturmak için mekanda konaklamayı tercih ederek networking fırsatlarınızı maksimize edin. Platin bilet seçeneğiyle daha fazla erişime sahip olun.

Staking Zirvesi, staking/PoS alanında çalışanlar için önemli bir etkinlik. Bu fırsatı kaçırmayın ve staking ekosisteminin liderleriyle bir araya gelerek işbirliği yapma ve bilgi paylaşma şansını yakalayın.