Hack the Trade: Rule the Market

#Hack the Trade: Rule the Market

Etkinlik Açıklaması

Traderlands Questbox’ın rekabet dolu etkinliği “Hack the Trade: Rule the Market” ile trade bilginizi sergilemeye hazır olun! 

“Hack the Trade: Rule the Market”, kripto paralar ile algoritmik trade yaparken kendinizi kanıtlama fırsatı sunan benzersiz bir etkinlik...

Trade yeteneklerinizi ortaya çıkarmak, yenilikçi stratejilerinizi paylaşmak ve Traderlands topluluğunda adınızı duyurmak için sizleri bu etkinliğe davet ediyoruz! 

5000 USDT’den oluşan hediye havuzundan payınızı almak için büyük bir fırsat sunuyoruz!

Nasıl Katılabilirsiniz?

,Katılım Link : https://help.traderlands.com/tr/articles/7995922-hack-the-trade-rule-the-market-kampanya-kosullari

Yalnızca aşağıdaki adımları tamamlayarak yarışmaya kolayca katılabilir ve ödülleri kazanma şansı elde edebilirsiniz!

1- Traderlands Workshop üzerinde yer alan indikatörleri kullanarak kendi stratejinizi tasarlayın veya TradingView’de yer alan stratejilerinizi Traderlands hesabınıza bağlayın.

2- Strategy Creator olduktan sonra tasarladığınız stratejilerden en az birini Marketplace’de yayınlayın.

3- Traderlands QuestBox üzerinden “Hack the Trade: Rule the Market” kampanyasını seçerek “Check Eligibity” butonuna tıklayın, kısa bir kontrol sonrası aktif olacak olan “Sign Up” butonuna tıklayarak kampanyaya katılın.

Şimdi arkanıza yaslanın ve stratejinizin kendini göstermesine izin verin! ?

Ödül Havuzu

Heyecan verici bu kampanyanın sonunda, 5000 USDT’den oluşan ödül havuzu sizleri bekliyor! Hesaplamalar sonucunda sıralamada ilk 20’de yer alan yarışmacılar, aşağıda belirtilen ödül dağılımıyla muhteşem hediyeler kazanma fırsatı elde ediyor!

  1. Birinci Olan Yarışmacı: 1,500 USDT ve Sürpriz NFT
  2. İkinci Olan Yarışmacı: 1,000 USDT
  3. Üçüncü Olan Yarışmacı: 750 USDT
  4. Dördüncü Olan Yarışmacı: 500 USDT
  5. Beşinci Olan Yarışmacı: 250 USDT
  6. 6 ile 10 Arasında Yer Alan Yarışmacılar: 100 USDT
  7. 11 ile 20 Arasında Yer Alan Yarışmacılar: 50 USDT

Kampanya sonunda ödülleri kazanabilmeniz için Marketplace’de yayınlamış olduğunuz stratejinin kampanya bittikten sonra %50'den fazla ROI elde etmesi ve ortalama kârının %0,5'ten yüksek olması gerekmektedir.

Kampanya süresince Marketplace’de birden fazla strateji yayınlayabilirsiniz. En başarılı stratejiniz lider tablosunda yer alacaktır.

Lider tablosu sıralaması, kampanya başlangıç ve bitiş tarihleri arasında yarışmacıların puanlarına göre listelenir. Puan hesaplamaları saatlik olarak güncellenmektedir. Tablodaki sıralamaya göre ödül dağıtımı gerçekleşecektir.