H.E.R. DAO Türkiye’nin tanışma etkinliği için geri sayım başladı

#H.E.R. DAO Türkiye’nin tanışma etkinliği için geri sayım başladı

Etkinlik Açıklaması

 H.E.R. DAO Türkiye'nin tanışma etkinliği için geri sayım başladı! 22 Haziran Perşembe günü, Altcointurk'te sizleri bekliyoruz. Bu etkinlikte, H.E.R. DAO'nun çalışmalarını ve hedeflerini tanıtacak, topluluğumuzun üyeleriyle bir araya geleceğiz.

Etkinlik boyunca sürpriz bir çekiliş de düzenleyeceğiz! Katılım sağlayanlar arasından şanslı bir kişi, özel bir ödül kazanacak. 

Bu fırsatı kaçırmamak ve etkinliğe katılmak için hemen aşağıdaki formu doldurun. Kontenjanımız sınırlı olduğu için acele edin! 

  1. Etkinlik Tarihi: 22 Haziran Perşembe
  2. Etkinlik Saati: 17.00-19.00
  3. Etkinlik Yeri: Altcointurk

H.E.R. DAO hakkında daha fazla bilgi almak ve güncel gelişmeleri takip etmek için @altcointurk ve @_HerDAO hesaplarını takip edebilirsiniz.

[Form Linki] (https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdcpF4du7-Cfb5BwWnDKBM4Pv_6RWWFenDhbfRzskR1zqbYkw/viewform?usp=sharing)

H.E.R. DAO Hakkında:

H.E.R. DAO, merkeziyetsiz bir örgütlenme olarak blockchain teknolojisi ve kripto para birimleri üzerine odaklanmaktadır. Amacımız, topluluk tabanlı bir ekosistem oluşturmak ve farklı disiplinlerden gelen kişileri bir araya getirerek yenilikçi projeler geliştirmektir. @altcointurk ve @_HerDAO iş birliğiyle gerçekleşen bu etkinlik, H.E.R. DAO'nun Türkiye'deki faaliyetlerini tanıtmak için düzenlenmektedir. Sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyacağız!