Hyperledger ve RedDate ile Web Semineri: Universal Digital Payments Network'ü Keşfedin

#Hyperledger ve RedDate ile Web Semineri: Universal Digital Payments Network'ü Keşfedin

Etkinlik Açıklaması

Yayın Dili :  Ingilizce

Meetup Katılım Link : Click

Bu web seminerinde, Hyperledger üyesi Red Date Technology ve küresel IT mühendislik ve çözüm sağlayıcısı GFT, Universal Digital Payments Network (UDPN) adlı bir teknolojiyi tanıtacak.

UDPN, DLT tabanlı bir mesajlaşma altyapısıdır ve hızla artan sayıda düzenlenmiş stabilcoin ve CBDC arasında uyumluluk sağlamayı ve herhangi bir işletme IT sistemi ile düzenlenmiş dijital para birimleri arasında sorunsuz bağlantı sağlamayı hedeflemektedir. UDPN, 2023 Dünya Ekonomik Forumu'nda Davos'ta başlatılmış olup, Deutsche Bank, HSBC, Standard Chartered, The Bank of East Asia ve Akbank gibi önde gelen küresel finans kuruluşlarının temsilcileri dijital para birimi alanındaki hızla gelişen dünyayı, uyumluluk önemini ve bu gelişmeleri desteklemek için bir altyapı ihtiyacını tartışmıştır.

UDPN, dijital ödemelerin maliyetini düşürme potansiyeline sahiptir ve bankaların ve işletmelerin dijital para birimlerini benimsemesini hızlandırabilir.

UDPN hakkında daha fazla bilgi edinmek için lütfen www.udpn.io adresini ziyaret edin.

Sizi orada görmeyi umuyoruz!

Hyperledger Derinlemesine serimizde, üyelerimiz projelerinden öğrendiklerini, canlı demo ve öyküleri paylaşıyor! DLT'lerle çalışmanın zorluklarını ve zaferlerini konuşuyoruz. Sorularınızı hazırlayarak bu güçlü topluluğa katılmak için harika bir fırsat elde edebilir ve fikirlerinizi ifade edebilirsiniz.

Daha güçlü bir topluluk inşa etmek için bize katılın!

Etkinlik konuları

  1. Açık Kaynak
  2. Merkezi Olmayan Sistemler ve Uygulamalar
  3. Dijital Para Birimi
  4. Hyperledger
  5. Kripto Para