Dijital Finans ve Yapay Zeka

#Dijital Finans ve Yapay Zeka

Etkinlik Açıklaması

Yepyeni bir buluşma, değerli konuşmacılar ve benzersiz bir konu! 24.06.2023 tarihinde Kapsül Teknoloji Platformu Zindankale Yerleşkemizde, işbirlikçisi olduğumuz etkinlikte sizlerle birlikteyiz. Etkinliğimizde, Magnus VP of Business Development İskender ADA ve Macellan Strateji ve Yatırım Genel Müdür Yardımcısı Melih Turan'ın rehberliğinde Dijital Finans ve Yapay Zekayı masaya yatıracağız. 🎉 🎉

Finansal dönüşümü mercek altına alacak ve bu konuda daha fazla bilgi sahibi olmanızı sağlayacak bu özel etkinliği kaçırmayın. Ücretsiz, katılım belgeli ve sınırlı kontenjanlı olan konferansımız, bilgi birikiminizi artırmak ve sektörde bir adım öne çıkmak için eşsiz bir fırsat.

Etkinliğe kayıt olmak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz: https://forms.gle/7aEc2ZLaQCM4YHEK7

Ayrıca, etkinliğimize katılan şanslı katılımcılarımızdan bazıları, Borsa İstanbul gezi programına kura çekilişi ile dahil edilecektir. Bilgi dolu bir günün yanı sıra bu benzersiz deneyimi de yaşama şansını yakalayabilirsiniz.

Dijital finans ve yapay zekanın geleceğine birlikte göz atmaya, yepyeni bilgiler öğrenmeye ve bu heyecan verici sektördeki son trendler hakkında fikir sahibi olmaya hazır mısınız? O halde sizleri bu özel etkinliğe davet ediyoruz. Sizi aramızda görmekten büyük memnuniyet duyacağız!