BlockchainX  Istanbul &  21-22 Ekim
BlockchainX  Istanbul &  21-22 Ekim

#BlockchainX Istanbul & 21-22 Ekim

Etkinlik Açıklaması

Haliç Geleceğe Ev Sahipliği Yapıyor: BlockchainX İstanbul

21-22 Ekim tarihinde İstanbul’da sular ısınıyor ve sahne blockchain ve teknoloji tutkunları 

için Haliç’de açılıyor. BlockchainX İstanbul ile yolculuğumuza İstanbul’dan çıkarak teknoloji ve inovasyona BlockchainX ile ev sahipliği yapacağımızı duyurmaktan büyük heyecan duyuyoruz. 

Bu fırsatlarla dolu etkinlik Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleşiyor olacak. Geniş yerleşim planı ve modern tesisleriyle merkez, BlockchainX İstanbul'un üzerine bir başyapıt çizeceği mükemmel bir tuval görevi görecek.

Peki Etkinlikte Neler Var?

  • Eğitici Paneller

BlockchainX İstanbul, teknoloji dünyasını kasıp kavuran çok çeşitli konularda eğitici paneller ve aydınlatıcı tartışmaların benzersiz bir karışımıyla öne çıkıyor olacak. Katılımcılar, sektör liderleri, teknoloji uzmanları ve yenilikçi projelerle etkileşim kurma fırsatına sahip olacak ve blockchain dünyasına dair paha biçilmez bilgiler edinebilecek.

  • Kıymetli Konuşmacılar

BlockchainX İstanbul’da teknoloji dünyasının en önde gelen isimleri de bizimle birlikte heyecanın bir parçası olacaklar. Önemli politikacılar, saygın iş adamları ve teknoloji dünyasına yön veren bir çok değerli isim blockchain ve teknoloji tutkunlarıyla bir araya gelecek. 

Bu isimler arasında, sanayi ve teknolojinin kesişimine ilişkin öngörüleri ile etkinliğimize ışık tutacak olan eski Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ve otomotiv sektörünün geleceğinin itici gücü Togg'un CEO'su Gürcan Karakaş da yer alıyor. Daha bir çok isim blockchain yoluyla dönüşümüne ilişkin vizyonlarını BlockchainX’de bizimle paylaşıyor olacaklar.

  • Canlı Bir Atmosfer

BlockchainX İstanbul 2023 etkinliğinde sektörün önde gelen isimleri ile networking fırsatları ve en yenilikçi projelerle işbirliği şansları ile dolu canlı bir atmosfer altında Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleşiyor olacak.

BlockchainX etkinliği, ilk edisyonuyla Haliç Kongre Merkezi'nin geniş yerleşim planı ve modern tesisleri gibi çok geniş imkanlarıyla muazzam bir atmosfer eşliğinde konuklarını ağırlıyor olacak.

Vizyonumuz

Vizyonumuz basit ama güçlü: yenilikleri ve yenilikçileri fikirlerin özgürce paylaşıldığı bir alanda buluşturabilmek. BlockchainX İstanbul bizim için sadece bir etkinlik değil; geleceği birlikte şekillendirdiğimiz bir platform olacak.

BlockchainX İstanbul’da Bize Katılın

Blockchain teknolojisinin sınırsız potansiyelini keşfetmeye istekli herkesi bu etkinliğin bir parçası olmaya davet ediyoruz. İster deneyimli bir profesyonel olun ister yolculuğunuza yeni başlıyor olun, BlockchainX İstanbul'un herkese sunabileceği bir şeyler var.

Takvimlerinizde 21-22 Ekim tarihlerini işaretlemeyi ve bizimle birlikte bu tarihi etkinliğin bir parçası olmayı unutmayın. BlockchainX İstanbul 2023, teknoloji ve inovasyon dünyasında belirleyici bir dönüm noktası olacak.

Etkinlik detayları:

Tarih: 21-22 Ekim, 2023

Yer: Haliç Kongre Merkezi, İstanbul

Web sitesi: https://blockchainxistanbul.com/


Sorularınız için lütfen iletişime geçin: contact@blockchainxistanbul.com