Cosmosphere & GrandPera 1 Ekim

#Cosmosphere & GrandPera 1 Ekim

Etkinlik Açıklaması

Merhaba! 🚀

Cosmosphere'e Hoş Geldiniz: Bir Cosmonaut Olma Yolculuğunuz!

Cosmos Ekosistemi'ni güçlendiren teknoloji hakkında hiç merak ettiniz mi? Aramayı bırakın! Cosmosphere'de, size her şeyi açıklığa kavuşturmak için buradayız. Programımız, ekosistemin inceliklerini öğrenmenize yardımcı olan rehberli bir macera gibidir ve sizi gerçek bir Cosmonaut olma yolunuza yönlendirir. Ayrıca, Cosmosphere'de, Cosmoverse Haftası'nın heyecan verici projelerine ve teknolojisine içeriden bir bakış elde edeceksiniz.


Neden Cosmosphere?

Cosmonaut olmak için. Cosmosphere'in ana amacı, yeni yüzleri Cosmos Ekosistemine getirmek ve onları Cosmonaut yapmaktır.

Kimler İçin?

Cosmos'a yeni mi? Sorun değil! Cosmoverse haftasından etkilendyseniz ama Cosmos'un temellerine ihtiyacınız varsa, sizin için buradayız.

IBC, Comet BFT ve Cosmos SDK'nın arkasındaki beyinlerle sohbet etmek istiyorsanız, bu etkinlik kaçırılmamalıdır.

Cosmos bilginizi pekiştirmek, başlangıç dostu oturumlara katılmak ve yaratıcılarından kendilerini duyarak akıl almaz Cosmos Ekosistem projelerine dalış yapmak mı istiyorsunuz? Evet, baş döndürücü bir ziyafet sizi bekliyor.

Cosmosphere, tamamen yeni başlayanlardan deneyimli meraklılara kadar herkesi ağırlıyor. Amacımız mı? Sizi Cosmos Ekosistemini anlamada sıfırdan kahramana taşımak ve Cosmonaut yolculuğunuzu beslemek. Bu kozmik deneyimden faydalanın!

Ne öğreneceğim?

0'dan 1'e Cosmosphere, Cosmos bilginizi sıfırdan bire çıkarmak üzere tasarlanmış bir etkinliktir.

📅 Tarih: 1 Ekim Pazar ⏰ Saat: 09:00 - 18:30 📍 Yer: Grand Pera Emek Sahnesi, Beyoğlu, İstanbul

Etkinliğe katılmak için lütfen aşağıdan kaydolun: Etkinliğe Katılın


Sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız! 🌟