BITFINEX FINANSAL OZGURLUK TURLARI // ŞANLIURFA
BITFINEX FINANSAL OZGURLUK TURLARI // ŞANLIURFA
BITFINEX FINANSAL OZGURLUK TURLARI // ŞANLIURFA

#BITFINEX FINANSAL OZGURLUK TURLARI // ŞANLIURFA

Etkinlik Açıklaması

Etkinlik Adı: Finansal Özgürlük Turu

Organizatör: Bitfinex

Başlangıç Tarihi: 25 Eylül

Süre: 7 ay

Ziyaret Edilecek Şehirler: Gaziantep, Şanlıurfa, Mardin, Diyarbakır ve diğer 17 şehir

Detaylar: Bitfinex, Türkiye genelinde 21 şehri kapsayan Finansal Özgürlük Turu düzenliyor. Turun amacı, bireyleri Bitcoin’in dönüştürücü gücüyle, Bitfinex platformuyla ve finansal özgürlük vizyonuyla tanıştırmak. Etkinlikte insanlara birikimlerini koruma, finansal bağımsızlıklarını geliştirme ve Bitcoin’in sunduğu fırsatları anlama imkanı sunulacak.

Tur kapsamında, her şehirde çeşitli buluşmalar düzenlenecek ve katılımcılara hediyeler, eğitimler ve sayısız fırsatlar sunulacak. Tur, Derya Türker ve Levent Ölgü'nün liderliğinde gerçekleştirilecek ve bu iki isim, Türkiye'nin 7 bölgesini ziyaret ederek insanları Bitcoin ile tanıştıracak ve yerel kripto meraklıları ile bir araya gelecek.

Ayrıca, global ve Türkiye Bitcoin topluluğundan diğer tanınmış isimlerin eşsiz sektör deneyimlerine ve görüşlerine şahit olma fırsatı da katılımcıları bekliyor.

Bitfinex, 2012 yılından bu yana kripto varlık alım-satım platformu olarak hizmet vermektedir ve 400'den fazla işlem çifti sunmaktadır. Bitfinex, kripto varlıkların alım satımı ötesinde, kripto varlıklara yönelik eğitimleri, bilgilendirme yapmak ve bu alanı güçlendirme çalışmalarını da içermektedir.

Turun ilk durakları Güneydoğu Anadolu bölgesindeki Gaziantep, Şanlıurfa, Mardin ve Diyarbakır şehirleri olacak. Etkinliğe katılmak isteyenler şu linkten kayıt olabilirler.

  • 25 Eylül, Gaziantep: 18:00-Tahmis Kahvesi
  • 26 Eylül, Şanlıurfa: 18:00-No:11
  • 27 Eylül, Mardin: 18:00-Hivroj Konak Cafe
  • 28 Eylül, Diyarbakır: 18:00-Saray Kapı