EMERGE Teknoloji Konferans

#EMERGE Teknoloji Konferans

Etkinlik Açıklaması

🚀 EMERGE Teknoloji ve VC Konferansı 🚀

Etkinlik Sayfası : https://emergeconf.io/#tickets

Teknoloji sektöründe her gün karşılaştığımız zorlukları ve engelleri biliyoruz. Bu nedenle, gerçek pratik çözümlere daha fazla odaklanıyor ve gündemimizi "nasıl yapılır" formatları etrafında oluşturuyoruz.

🔍 TREND İZLEME: Kararsız zamanlarda iş stratejinizi nasıl ayarlarsınız? Farklı teknoloji ve VC endüstrilerinin şu anda karşılaştığı ana zorlukları tartışalım ve bunları birlikte nasıl aşabileceğimizi keşfedelim.

🎮 OYUN: Hızla gelişen endüstrilerden en iyi uygulamaları nasıl uygularsınız? Oyun endüstrisinden farklı teknoloji işletmeleri için büyük potansiyele sahip son teknoloji araçlara derinlemesine bir dalış yapın.

🌐 WEB 3.0 & METAVERSE: Web 3.0'da yeni projeleri nasıl oluşturur ve büyütürsünüz? Web 2.0'dan Web 3.0'a geçiş hakkında tavsiye alın ve Web 3.0'ın B2B için potansiyelini tartışın.

👩‍💼 KURUCU: Girişimcilik yolculuğunuza nasıl başlarsınız ve bu süreçte nasıl sakin kalırsınız? Kurucular, başarısızlıklarını ve başarı hikayelerini açığa çıkararak onlardan ne öğrenebileceğinizi açıklar.

TEKNOLOJİ TALENTI: Başarılı bir teknoloji ürünü nasıl oluşturulur? Tasarımcılar, geliştiriciler, pazarlama, ürün ve büyüme profesyonelleri ipuçlarını, tavsiyelerini ve en iyi örneklerini paylaşacak. EMERGE'deki en pratik içerik.

💼 YATIRIMCI: Bir sonraki unicorn'u nasıl bulursunuz? VC endüstrisi hakkındaki en sıcak konularda masa başı toplantılar, özel toplantılar ve start-up'larla mentorluk oturumları – yatırımcıların etkinlikteki zamanını üretken ve aydınlatıcı kılmak için.

🌟 TEKNOLOJİDE KADINLAR: Teknoloji ve VC işindeyseniz yıldızlara nasıl ulaşırsınız? Geleneksel bir EMERGE etkinliği, öne çıkan kadın uzmanları teknoloji ve VC işindeki profesyonel ve kişisel deneyimlerini paylaşmak için bir araya getiriyor.

Etkinliğimizi kaçırmayın! Daha fazla bilgi ve kayıt için web sitemizi ziyaret edin!