ANTALPHA HACKERHOUSE #ZKONNECT @ISTANBUL

#ANTALPHA HACKERHOUSE #ZKONNECT @ISTANBUL

Etkinlik Açıklaması

🚀 ANTALPHA HACKERHOUSE #ZKONNECT @ISTANBUL

Heyecanlı mısınız? ★ Katılacak mısınız?

📅 PAZ | 22 Ekim - 20 Kasım | TÜM GÜN 📍 İstanbul 🌐 Etkinlik Linki: Buraya Tıklayın

👥 Etkinliği Düzenleyen: @Antalpha_Labs

Antalpha HackerHouse #ZKONNECT 22 Ekim - 20 Kasım

İstanbul'da!

KATILMAK İÇİN BAŞVURU YAP Etkinlik Detayları

🔍 Odak Noktası: Zero-knowledge proof'a derinlemesine dalın, Katlamalı Şemaları ve Araştırma konusunda anlayış geliştirin. Temel kavramları anlayarak daha fazla fırsat mı bulabiliriz?

🏠 Ücretsiz Ko-Living Alanı: Kodlama deneyimi için dikkat dağıtıcı etkenlerden uzak, en parlak ZKP araştırmacılarıyla dolu bir ortam.

🛠️ Çalışma Kapsamı: İlk haftanın sonunda, hacker'ların derinlemesine en az bir ZKP araştırma makalesini paylaşmaları bekleniyor. Makale, ilginizi çeken veya gelecek 3 hafta için inşa etmek istediğiniz temel bir yapı taşı olabilir. Paylaşım, matematikleri ve sezgiyi açıklamayı içerir. Sonraki 3 hafta, 2-4 kişilik takımlar oluşturmak ve üzerine çalışmak istediğiniz herhangi bir şey üzerinde odaklanacak.

🔬 Teknoloji Oturumu: Her yerel ZKP araştırmacısının, ilgi alanlarından birinde paylaşmak ve tartışmak için 1 günü olacak. Ayrıca dış araştırmacıları davet ediyoruz. Sadece hafta içi.

🎉 Eğlence: Hafta sonları İstanbul etrafında turizm aktiviteleri. Sıcak hava balonu ve tarihi bölgeler vb.

📊 Demo Çalışması: Devconnect haftası boyunca (13-19 Kasım), bulgularımızı ve çalışmalarımızı sergilemek için halka açık etkinlikler olacak.

Etkinliğe katılmak için buraya tıklayarak başvurabilirsiniz.