Starknet Hacker House Istanbul

#Starknet Hacker House Istanbul

Etkinlik Açıklaması

Etkinliğe Katılım için link : https://lu.ma/starknethackerhouse

🚀 Starknet Hacker House Istanbul

Tarih: 9 Kasım - 14 Kasım 2023 Yer: Crowne Plaza Istanbul - Harbiye, an IHG Hotel, Şişli, İstanbul

Başvuruların Son Tarihi: 13 Ekim 2023

Merhaba Starknet Topluluğu! İşte karşınızda Starknet Hacker House'un bir diğer versiyonu - bu sefer, muhteşem İstanbul'da, DevConnect'23 başlamadan hemen önce.

Hacker House etkinliği 9 Kasım'dan 14 Kasım'a kadar sürecek ve konaklama, yemek ve StarknetCC için ücretsiz bir bilet içerecek!

Çoğu hacker house, bireysel hacker'ların bir protokolu keşfetmelerine izin verme konusunda odaklanır, ancak bu sefer farklı bir şey yapmaya karar verdik 😎. Sizi takımlar halinde başvuruda bulunmaya ve Starknet ekosistemine potansiyel bir iş girişimine dönüşebilecek bir fikir üzerine çalışmaya teşvik ediyoruz! Bu girişiminizde sizi desteklemek için buradayız.

Uygulanabilir bir iş fikri ile takımlar halinde hacker house'a başvuruda bulunabilirsiniz. Bu fikir için yeterli araştırma yapılmış olmalı ve Starknet ekosistemine bu fikri inşa etmek için net avantajlar göstermelidir. Takımla başvuruda bulunmak isteyenler için aşağıdaki takım boyutu kısıtlamaları geçerlidir:

👥 Minimum takım boyutu: 3 👥 Maksimum takım boyutu: 4

Takımınız en az bir Akıllı Sözleşme/Arka Uç Geliştirici ve 1 ön uç geliştirici içermelidir.

Lütfen tüm takım üyelerinin başvuruyu bireysel olarak doldurduğundan ve takım adınızı ortak bir payda olarak belirttiğinizden emin olun.

Başvurular başlasın!

Etkinlik hakkında daha fazla bilgi için ziyaret edin: Buraya Tıklayın