HOT TAKE Series: Battle of the L2s

# HOT TAKE Series: Battle of the L2s

Etkinlik Açıklaması

🔥 HOT TAKE Series: Battle of the L2s

📅 Tarih: 13 Kasım Pazartesi 🕤 Saat: 9:30 - 19:30

📍 Yer: Etkinliğin tam adresini görmek için kayıt olun.

Etkinlik Hakkında: Bu bir gün boyunca sürecek teknik bir konferanstır. L2 oyuncuları, ilgilenen geliştiricilere ve rollup ekiplerine, neden blockchain ölçeklenebilirliği konusunda kendi yaklaşımlarının üstün olduğunu ve neden bir sonraki harika uygulamalarını inşa etmek için üzerine inşa etmek için en iyi L2 yığını olduğunu ikna etmeye çalışacaklar.

Bu etkinliğe katılarak, blockchain ölçeklenebilirliğini ele alırken hangi L2 yaklaşımının üstün olduğuna dair ayrıntıları öğrenmek için bize katılın.

Katılımcılar, Ethereum'un en büyük L2/L3 ölçekleme sağlayıcılarıyla çalışma fırsatı bulacaklar. Arbitrum Orbit/Stylus, Polygon CDK/2.0, zkSync Hyperchains, Starkware Fractal scaling/L3s ve Optimism Superchain gibi rollup'lar ile inşa edilen çözümler ve ekosistemlere dalmak için harika bir fırsat.

Eğer bu çerçevelerden herhangi biriyle kendi zincirinizi oluşturmayı düşünüyorsanız, bu etkinliği kaçıramazsınız! Ölçeklendirme için farklı yaklaşımları ve modüler, yüksek verimli ve düşük maliyetli blockchain'ler oluşturmak için çerçevelerini keşfedin.

Bu uzun zamandır beklenen etkinlikte günün sonunda hangi Katman-2'nin değerli olduğunu öğrenin.

Bu L2 savaşı, DevConnect'in 10 dakikalık yürüme mesafesindeki seçkin bir mekânda gerçekleşiyor.

Sıcak gelişmeler için bolca fırsat var! 👀

📝 Şimdi Kayıt Olun!