Webrazzi Summit 2023 ISTANBUL

#Webrazzi Summit 2023 ISTANBUL

Etkinlik Açıklaması

Detaylı Bilgi : Webrazzi AnaSayfası

Webrazzi Summit 2023, 25 Ekim'de Türkiye'nin lider girişimcilik ve teknoloji konferansı olarak Wyndham Grand İstanbul Levent'te gerçekleşecek. Bu yılki etkinlik, mobilden oyuna, yapay zekadan bulut bilişime, e-ticaretten dijitale kadar geniş bir yelpazedeki konuları ele alacak.

Ayrıca, 1 milyar euro büyüklüğündeki NATO Innovation Fund da etkinlik kapsamında detaylarıyla tartışılacak. NATO Innovation Fund, üye ülkelerin inovasyon ekosistemlerini desteklemek amacıyla kuruldu. Fon, özellikle yapay zeka, biyoteknoloji, enerji, üretim ve uzay gibi dikeylerde inovatif girişimlere odaklanıyor. Ayrıca, otonom araçlar, hipersonik sistemler, yeni nesil materyaller ve kuantum teknolojileri gibi alanlara da ilgi gösteriyor.

Konferansta, NATO Innovation Fund'ın tüm detayları, DO Venture Partners'ın kurucu ve yönetici ortağı Duygu Öktem Clark moderatörlüğünde, NATO Innovation Fund yönetim kurulu direktörü Ebru Dorman ve NATO Innovation Fund yönetici ortağı Andrea Trevarson tarafından ele alınacak.

Webrazzi Summit 2023'e katılmak ve detaylı bilgi almak için buradan bilet alabilirsiniz. Ayrıca, VIP Kayıt ile VIP Reception ve etkinlik sırasında Webrazzi Summit Speaker/VIP Lounge'a giriş hakkı da kazanabilirsiniz. Hızlı geçiş hakkı da dahil olmak üzere üst düzey hizmetler için VIP Kayıt imkanı mevcut.

25 Ekim'de görüşmek üzere!