Blockchain Expo World 2024 - Istanbul

#Blockchain Expo World 2024 - Istanbul

Etkinlik Açıklaması

🌐 Türkiye'nin ilk Blockchain-Metaverse Expo Fuarı, 04-07 Temmuz 2024 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi'nde gerçekleşecek.

🌍 Dünyanın dört bir yanından sektörün önde gelen isimleri bu benzersiz etkinlikte bir araya gelecek.

🪙 "Blockchain Expo World", Metaverse, Cryptocurrency, NFT, Web 3.0, Web 2, Mining, DAO, DeFi, GameFi alanlarında uzman konuşmacıları ağırlayarak sektördeki tüm paydaşları bir araya getirecek.

💹 Türkiye, kripto para borsa hacminde dünya 4., Avrupa 1. sırasında yer alıyor.

🎮 Etkinlik, Metaverse evreninde de yer alarak dünyada bir ilke imza atacak. Sanal ziyaretçiler, fuarı dijital ortamda ziyaret edebilecek.

🚀 Start-Up'lar da projelerini tanıtabilecekleri uygun paketlerle etkinliğe katılma fırsatı bulacak.

💡 Özel tasarlanmış NFT sergi alanında 1800 adet NFT eseri sergilenecek. Sadece 20 USD ile NFT sanatçıları eserlerini tanıtma fırsatı bulacaklar.

🏆 Ödüllü yarışmalar (Hackathon - Ideathon - Trading) blockchain ve kripto para dünyasının en yetenekli beyinlerini ve yaratıcı fikirleri ödüllendirecek.

🏢 Fuar, İstanbul Fuar Merkezi'nde 2 ayrı salonda toplam 12,107 m² alanda gerçekleşecek. Katılımcılar, kripto varlık borsalarından, blok zincir çözüm sağlayıcılarına kadar geniş bir yelpazede buluşacak.

🔗 Stant ve sponsorluk başvuruları başladı. Detaylı bilgi için www.blockchainexpoworld.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Bu etkinlik, kripto ve blockchain alanında ilgi duyan herkes için kaçırılmayacak bir fırsat! 🚀 #BlockchainExpoWorld #KriptoPara #Metaverse #NFT #Web3.0