Crypto Side Event in Istanbul by ArbitrageScanner.io & 9 November 2023

#Crypto Side Event in Istanbul by ArbitrageScanner.io & 9 November 2023

Etkinlik Açıklaması

İstanbul'daki en büyük kripto para Web3 yan etkinliğine katılın, 9 Kasım! Kripto analizi ve kripto arbitrajı için en iyi araçlar olan ArbitrageScanner.io tarafından sunulmaktadır.
ArbitrageScanner Etkinlikleri, kripto endüstrisinin en iyilerinin Binance Blockchain Haftası'ndan sonra dinlenmek ve etkinlik katılımcılarının her birinin yapabileceği yeni iş bağlantıları kurmak için bir araya geleceği 200'den fazla kişiye özel bir etkinliktir. 


Etkinlik, İstanbul'un en iyi nargile işletmelerinden biri olan Hookah Place'de gerçekleştirilecek. Bu işletme 4.8/5 puanına sahiptir - gelin ve lezzetli nargilelerin ve hoş bir atmosferin tadını çıkarın! Lounge alanı, yiyecek ve içecekler hizmetinizdedir.
Katılımcılar için 2 tarife vardır - Ücretsiz Geçiş ve VIP Geçiş. VIP biletler, ArbitrageScanner ürününün BUSINESS aboneliği ve üzeri hizmetin mevcut müşterilerine ve ortaklarımıza ücretsiz olarak verilmektedir. Alkol, yiyecek, nargile - etkinlikte tam limit ve ayrı bir özel alan. Ücretsiz giriş sayısı sınırlıdır. En iyi yan etkinliğe katılmak için yerinizi ayırtmak için acele edin.

Bu etkinliklerde, rahat bir ortamda, insanlar iş ortakları buluyor, yeni anlaşmalar müzakere ediyor ve piyasadaki en yeni fikirleri paylaşıyor. Kripto sektörünün liderlerinin bilgilerini ve daha ileri yatırım stratejilerini paylaştığı 26 Ekim'de Dubai'deki yan etkinliğimizde de durum buydu.

Bir sonraki Web3 etkinliği 9 Kasım'da İstanbul'da gerçekleşecek. Bir sonraki etkinlik ise 9 Aralık'ta Bangkok'ta gerçekleştirilecek.

ArbitrageScanner müşterileri yalnızca kapalı kripto etkinliklerine değil, aynı zamanda hizmetin araçlarına da erişebilir. ArbitrageScanner, Arbitrage Message ve Arbitrage Wallet, blok zinciri analizi için önde gelen kripto projesidir ve müşteri geri bildirimlerine göre CEX ve DEX borsaları arasında kripto para arbitrajı için en iyi hizmettir.
ArbitrageScanner Events, dünyanın her yerinden ilginç insanlarla tanışmanızı sağlayan başka bir araçtır. Kripto endüstrisi ve iş dünyasındaki en iyi uzmanlarla tanışma, benzer düşünen insanlarla ağ kurma ve kripto endüstrisinin en iyilerinden bilgi ve içgörü edinme fırsatını kaçırmayın.
ArbitrageScanner etkinlikleri hakkında daha fazla bilgi için lütfen resmi web sitesini ziyaret edin.

ArbitrageScanner Events: https://arbitragescanner.io/Web3-event-istanbul

ArbitrageScanner Events Group: https://t.me/arbitragescanner_events 

ArbitrageScanner Tools: https://arbitragescanner.io/ 



Join the biggest cryptocurrency Web3 side event in Istanbul, November 9th! Presented by ArbitrageScanner.io - the best tools for crypto analysis and crypto arbitrage.
ArbitrageScanner Events is a private event for 200+ people where the best of the crypto industry will gather to relax after Binance Blockchain Week and make new business connections, which each of the event attendees will be able to do. 


The event will be held at one of the best hookah establishments in Istanbul - Hookah Place. This establishment has a rating of 4.8/5 - come and enjoy delicious hookahs and a pleasant atmosphere! Lounge area, food and drinks are at your disposal.
There are 2 tariffs for participants - Free Pass and VIP Pass. VIP tickets are given free of charge to current clients of the service from BUSINESS subscription of the ArbitrageScanner product and above, as well as to our partners. Alcohol, food, hookahs - all full limit at the event and a separate dedicated area. The number of free passes is limited. Hurry to book your place to get to the best side event.


It is at these events, in a casual atmosphere, that people find business partners, negotiate new deals and share the hottest ideas on the market. This was the case at our side event in Dubai on October 26th, where the leaders of the crypto industry shared their knowledge and further investment strategies.

The next Web3 event will take place on November 9 in Istanbul. The next one will be held in Bangkok on December 9th.


ArbitrageScanner clients have access not only to closed crypto events, but also to the service's tools. ArbitrageScanner, Arbitrage Message and Arbitrage Wallet is the leading crypto project for blockchain analysis and according to customer feedback it is the best service for cryptocurrency arbitrage between CEX and DEX exchanges.
ArbitrageScanner Events is another tool that allows you to meet interesting people from all over the world. Don't miss the opportunity to meet top experts in the crypto industry and business, network with like-minded people and gain knowledge and insights from the best in the crypto industry.
For more information about ArbitrageScanner events, please visit the official website.


ArbitrageScanner Events: https://arbitragescanner.io/Web3-event-istanbul
ArbitrageScanner Events Group: https://t.me/arbitragescanner_events 
ArbitrageScanner Tools: https://arbitragescanner.io/