WEB3 AND REAL-WORLD ASSET TOKENIZATION

#WEB3 AND REAL-WORLD ASSET TOKENIZATION

Etkinlik Açıklaması


🌐 WEB3 AND REAL-WORLD ASSET TOKENIZATION

📅 10 Kasım Cuma
🕒 Saat: 18:00 - 22:00
📍 Yer: Kolektif House Levent, Şişli, İstanbul

Merhaba! Etkinliğe katılmak için aşağıdaki kayıt formunu doldurun.

👉 Kayıt : https://lu.ma/4llzaq46

🌟 Etkinlik Hakkında: BG TRADE ve LBANK ev sahipliğinde, 10 Kasım'da saat 18:00'den 22:00'e kadar gerçekleşecek olan bu unutulmaz inovasyon ve networking akşamını duyurmaktan gurur duyuyoruz. Etkinlik, İstanbul'un Levent semtinde bulunan saygın mekan Kolektif House'ta gerçekleşecek.

Ücretsiz yiyecek ve içecekler eşliğinde bağlantı kurmanın keyfini çıkaracağınız bir akşama daldırın. Etkinliğin ilk yarısında, seçkin konuşmacılarımız, Gerçek Dünya Varlıklarının Jetonlaştırılması ve Web3'ün son teknolojisine dair heyecan verici konulara girecek.

Bu içgörülü tartışmaların ardından, endüstri uzmanları ve diğer meraklılarla ağ oluşturma fırsatlarından yararlanırken ücretsiz yiyecek ve içeceklerin tadını çıkarmanızı davet ediyoruz. Bu etkinlik herkese açıktır ve katılım ücretsizdir.

Bilginizi genişletmek, benzer düşünen profesyonellerle bağlantı kurmak ve dinamik teknoloji topluluğunun bir parçası olma fırsatını kaçırmayın. Sizi ilham verici ve bağlantılı bir akşam vadeden bu etkinliğe katılmak için yerinizi şimdi ayırtın.

İnovasyon ve dostluk dolu bir akşamda sizi ağırlamaktan mutluluk duyacağız.

📍 Yer: Kolektif House Levent
Esentepe, Kolektif House, Talatpaşa Cd. No: 5/1, 34394 Şişli/İstanbul, Türkiye