KRIPTOFEST ICRYPEX

#KRIPTOFEST ICRYPEX

Etkinlik Açıklaması

AVRUPANIN EN BÜYÜK KRİPTO FESTİVALİNE HAZIR MISINIZ?

ETKINLIK KAYIT : CLICK

Kripto Fest 2023, kripto para, geleneksel piyasalar, blok zincir, yapay zeka ve finansın geleceğini uzmanlarla keşfetme fırsatı sunarken, aynı gün dünyanın en popüler DJ'lerinden James Hype'ın unutulmaz canlı performansıyla katılımcılara özel bir deneyim sunuyor.

25 KASIM CUMARTESİ UNIQ İSTANBUL KLEIN MASLAK - JAMES HYPE James Hype'ın olağanüstü performansına bilet kazanma şansını yakala! Dünyanın en popüler DJ'lerinden James Hype'ın unutulmaz canlı performansıyla katılımcılara özel bir deneyim sunuyor.

İlham Veren Konuşmacılar Sektörün önde gelen uzmanları tarafından sunulan ilham verici konuşmalar ve Paneller sadece Kripto Fest 2023’te! Kripto Fest 2023, kripto para, geleneksel piyasalar, blok zincir, yapay zeka ve finansın geleceğini uzmanlarla keşfetme fırsatı sunuyor.

Gökalp İÇER ICRYPEX Yönetim Kurulu Başkanı

Fatih ALTAYLI Gazeteci

Prof. Dr. Cem SAY Boğaziçi Üniversitesi Öğretim Üyesi

Emin ÇAPA Gazeteci

Sizi Neler Bekliyor? Geleceği Keşfetmek İçin Bir Adım Daha Yakınsınız!

Blok zincir teknolojisinin derinlemesine analizi, metaverse dünyasının sırları, yapay zekanın yükselişi, borsada halka arzlar ve finansın geleceği hakkında daha fazla bilgi edinmek için Kripto Fest 2023'e katılmaya hazır mısınız?

Avrupa'nın en büyük kripto festivali, yatırımcılar ve teknoloji tutkunlarını bir araya getirmeye hazırlanıyor. Kripto para dünyasının heyecan verici evrimi ve geleneksel finansın dönüşümü, Kripto Fest 2023'te buluşuyor!

Bu özel etkinlik, sektörün önde gelen uzmanları tarafından sunulan ilham verici konuşmalar, paneller, atölye çalışmalarıyla dolu olacak. Ayrıca şanslı katılımcılar aynı gün gerçekleşecek olan James Hype'ın olağanüstü performansına bilet kazanma şansı yakalayacak!

Kripto para yatırımcılarına ve teknoloji meraklılarına, dijital ekonominin nabzını yakından hissetme fırsatı sunacak olan Kripto Fest 2023, geleceğin finans dünyasını yakalamak isteyen herkes için bir buluşma noktası olacak.

Kripto Fest 2023'e hazır olun. Geleceğin kapılarını aralamak için sizi bekliyoruz.