Chainlink hackathon

#Chainlink hackathon

Etkinlik Açıklaması

Siz değerli teknoloji meraklılarını, Chainlink hackathonuna hazırlık, takım arkadaşı bulma ve workshop etkinliği olan "Chainlink Turkey Constellation Connect Camp" eğitimimizde bir araya getiriyoruz!

📅 Tarih: 2,3 Aralık 2023
⏰ Süre: 30 Saat
📍 Yer: [Mamak Füzyon]

👇🏻 Hackathona kayıt için: 👇🏻https://meetu.ps/e/MDNML/JLP5g/i

30 saat sürecek bu heyecan dolu kampa katılabilir, yaratıcılığınızı özgür bırakarak etkileyici projeler geliştirmenin tadını çıkarabilirsiniz. Bu etkinliğin en önemli yanı, eğitim sırasında Chainlink Developer Advocate’larından Solange Gueiros’un fiziksel olarak katılacak olması ve sektör lider isimlerinin online olarak size teknik yönlendirmeler yapması, projelerinizin sıfırdan karşılaştığı hataları canlı olarak çözdürebilmeniz, anlık olarak mentörlük alabilmeniz ve yanınızda bizzat fiziksel olarak projenize dair soru sorabileceğiniz 20'ye yakın mentörünüzün olmasıdır. Üstelik teknik bilgi birikimim yok diye üzülmeyiniz sıfırdan eğitim de veriyoruz. Sosyal bilimci arkadaşlarımız da takımların bir parçası olup Hackathona katılabilirler.

Eğitimin amacı, bir projenin baştan sona gelişiminde karşılaştığınız sorunları canlı olarak çözdürebilmeniz, ekip arkadaşlarınız ve diğer ekiplerle iletişim kurmanız ve Hackathon'a katılmanızdır.

🌟 Neler Sunuyoruz?
✔️ 30 saat sürecek sürükleyici bir hackathon deneyimi
✔️ Gelen arakadaşlara hediyeler
✔️ Çeşitli Chainlink ve Blockchain konularında atölyeler
✔️ Tecrübeli mentorların eşliğinde takım çalışması
✔️ Ağ kurma ve sektör profesyonelleriyle tanışma fırsatı

🎯 Etkinliğimizde Neler Olacak?
Katılımcılar bu etkinlikte takım kurarak sınırları zorlayan projeler geliştirebilecek, tecrübeli mentorlar eşliğinde yeni beceriler edinebilecek ve değerli bağlantılar kurabilecekler. Üstelik 30 saat boyunca beraber olacaklar. Uyumak ve dinlenmek isteyenler için de hazırlık yaptık elbette.

🎟️ Kayıt ve Katılım
Kontenjanlar sınırlı olduğu için acele edin.

Sizleri aramızda görmek için sabırsızlıkla bekliyoruz.🙂