IUE Blockchain WEB 3 Günü: Web3.0 Dünyasına Yolculuk!

#IUE Blockchain WEB 3 Günü: Web3.0 Dünyasına Yolculuk!

Etkinlik Açıklaması

🚀 IUE Blockchain WEB 3 Günü: Web3.0 Dünyasına Yolculuk! 🌐

Merhaba Fam! 14 Mart'ta gerçekleşecek olan IUE Blockchain WEB 3 Günü'ne hepinizi davet ediyoruz! 📣 Bu etkinlik, alanında uzman konuklar eşliğinde WEB3.0 dünyasına adım atmaya hazır olan herkes için muazzam bir fırsat sunuyor.

🎉 Etkinlik Detayları:

📅 Tarih: 14 Mart Perşembe 🕑 Saat: 14.00-18.00 📍 Yer: İzmir Ekonomi Üniversitesi D Blok Çok Amaçlı Salon

Etkinlik Programı:

🔍 WEB3.0 Hakkında Uzman Konuşmalar: Türk WEB 3.0 ekosisteminden İsmail Hakkı Polat, Türker Balkar, Tansel Kaya gibi uzman konuşmacılarla WEB3.0, iş, kariyer ve yatırım fırsatları ele alınacak.

🏆 Ödüllü Bilgi Yarışması: Etkinlik sonunda düzenlenecek bilgi yarışmasında birbirinden değerli ödüller sizleri bekliyor. İlk üçe giren katılımcılar arasında toplamda 875 Dolar değerinde "Mining" ödülü dağıtılacak.

🪂 Airdrop Fırsatı: Etkinliğe katılan herkes airdrop fırsatı yakalayacak!

🍕 İkramlar: Etkinlik boyunca pizza, kuru pasta, soft içecek, kahve, çay ve su ikramlarımızla enerjinizi yüksek tutun!

🎁 NFT Katılım Sertifikası: Etkinliğe katılan herkese özel olarak verilecek NFT Katılım Sertifikası ile bu deneyimi ölümsüzleştirin!

Katılım İçin Gerekli Olan Form: Etkinliğimize katılmak için aşağıdaki formu doldurmanız yeterli. 14 Mart'ta okulumuzda görüşmek üzere! 🥳

Katılım Formu İçin Tıklayın

Bu etkinlikte hem eğlenceli vakit geçirecek, hem de WEB3.0 dünyasının kapılarını aralayacaksınız. Unutulmaz bir gün geçirmek ve bu heyecana ortak olmak için hemen kaydolun! 🚀