Girişim'23: Türkiye'nin En Büyük Girişimcilik ve Teknoloji Etkinliği Geri Dönüyor
Girişim'23: Türkiye'nin En Büyük Girişimcilik ve Teknoloji Etkinliği Geri Dönüyor

#Girişim'23: Türkiye'nin En Büyük Girişimcilik ve Teknoloji Etkinliği Geri Dönüyor

Etkinlik Açıklaması

Girişim'23: Türkiye'nin En Büyük Girişimcilik ve Teknoloji Etkinliği Geri Dönüyor!

2024 yılında tekrar bir araya geliyoruz! Türkiye'nin en büyük girişim olgusunun 1923 yılında kurulan Cumhuriyet olduğu düşüncesiyle markamızı Girişim'23 olarak sürdürüyoruz. Girişimcilik ve teknoloji ekosistemindeki en son yenilikleri, gelişmeleri ve yeni girişimleri keşfetmek, ilham verici konuşmacıları dinlemek için sizleri Girişim'23'te buluşmaya davet ediyoruz.

Etkinlik Hakkında: Girişim 23, Türkiye'nin en geniş katılımlı girişimcilik ve teknoloji etkinliğidir. Uluslararası ve ulusal düzeydeki aktörlerin bir araya geldiği bu etkinlik, girişimcilik, yatırım, fon yaratma, iş ortaklığı, dijital oyun geliştirme, yeni iş fikri geliştirme, insan kaynakları, kümelenme ve finansman sağlama gibi alanlarda geniş bir yelpazede bulunan B2B, konferanslar, paneller, eğitimler, tanıtım stantları, sanat aktiviteleri ve sosyal etkinlikler sunar.

Etkinlik Detayları:

Etkinlik Katılımcıları: Girişim 23'e katılacak olanlar arasında girişimciler, teknoloji geliştirme bölgeleri, ilgili bakanlıklar ve kamu kuruluşları, yerel otoriteler, teknoloji transfer ofisleri, TEKMER'ler, kümelenmeler, kuluçka merkezleri, melek yatırımcılar, risk sermayedarları, kitlesel fonlama kuruluşları, halka arz şirketleri, bankalar, yatırım ofisleri, yatırım şirketleri, portföy yöneticileri, girişimci fonları, açık inovasyon ve girişimcilik merkezleri, iş geliştirme merkezleri, hızlandırıcılar, özel sektör kuruluşları, oyun üreticileri, oyun yayıncıları, donanım firmaları, patent firmaları, mali müşavirlik firmaları, proje yazma firmaları, hukuk firmaları ve sivil toplum kuruluşları yer alır.

Geçen yıl bize destek olan tüm sponsorlar, destekçiler, katılımcılar ve konuşmacılara teşekkür ediyor, hepinizi tekrar aramızda görmekten mutluluk duyuyoruz.

Kayıt ve Detaylar İçin: Etkinliğe katılmak için detaylı bilgi ve kayıt formu için bizi takip edin.

Girişim'23'e katılımınızı bekliyoruz!